2011. május 30.

... hogy ezen a héten se maradjunk bejegyzés nélkül.


Ez a horgolmány már régebben készült, ekkoriban tanulgattam a körbenhorgolás csínját-bínját - a jelek szerint eredményesen.
Már nagyon untam, hogy mindig összevissza hányódnak a horgolótűim, sosem találom a megfelelőt, ha épp szükségem van rá. Egy használaton kívüli vizespoharat vontam be tehát és nem is gondoltam volna, hogy ilyen jól fog sikerülni. Persze ez sem lett tökéletes, de azért megpróbáltam ügyesen fotózni ;)
A fonalat szokás szerint Barkáéktól vásároltam. 

Kedves Olvasó, te miben tárolod az eszközeidet?

6 megjegyzés:

GumiPók írta...

Nagyon csinos lett, szeretem a sötétkéket fehérrel, elegáns. És jó ötlet, hogy nem horgoltad egészen a pohár tetejéig. Én egy fémdobozban tartom őket. A dobozban valaha fagyi mellé való ostyarudak voltak. Már én is régóta tervezem, hogy behorgolom, de valahogy mindig elmarad. Na, majd nyáron.

ursa minor írta...

Köszi GumiPók! Ha nyáron elkészülsz a tiéddel, remélem majd te is felteszed! Kíváncsi vagyok!

MrsYarnart írta...

egy fonott kosárkában vannak as tűim, de tervezek egy horgolt tűtartót. a tied nagyon jól sikerült! véletlenül keveredtem ide, de most már maradok :) tetszik, amit itt láttam!

ursa minor írta...

@Mrs Yarnart (Éva? :)) üdvözöllek nálam és nagyon örülök, hogy idetaláltál!
Én is bekukkantottam ám hozzád, hű, ha én így tudnék már horgolni! Az elkészült tűtartódat is szívesen lecsekkolom majd alkalomadtán ;)
Ja és egyúttal jól felvettelek a listámra is ;)

MrsYarnart írta...

délután megpróbáltam feliratkozni hozzád (többször is) aztán feladtam a harcot a "rendszer" ellen. na de az előbb sikerült :) a tűtartóhoz még rendelnem kell fonalat, lassan kifogytam a pamutból.

ursa minor írta...

No akkor Isten hozott még egyszer - és nagyon örülök, hogy ilyen állhatatos vagy :))